Extra

Jezelf, wie is dat eigenlijk?     Human Design

Wil jij je authentieke IK leren kennen?

Vraag jij je ook regelmatig af wat je hier komt doen? Vind je het best moeilijk om te ontdekken waar jij nou gelukkig van wordt of heel goed in bent of welke functie op het werk nu eigenlijk het beste bij jou past? Ervaar je misverstanden op de werkvloer, met je kinderen of in relaties?
Kom dan eens een consult doen met Human Design.

Het is verrassend hoeveel je eraan hebt om je eigen blauwdruk, die je vanaf je geboorte hebt meegekregen, te leren kennen. Mensen die er kennis mee maken zijn heel enthousiast, sommigen hebben er nog nooit van gehoord.

Karin den Dulk wil het bekender maken, omdat het je zoveel oplevert.

In jouw Design staat precies welke talenten je hebt en welke niet, maar ook op welke manier je ze kan gebruiken zodat ze ook écht tot hun recht komen. Mag jij initiëren? Moet jij gevraagd worden? Mensen informatie geven? Ze nieuwsgierig maken? Heb jij een neus voor financiën? Ben jij een leider? Individualist? Teamplayer? Leer jouw authentieke IK kennen!

 

Wat kan het brengen:
Meer rust in je leven, betere relaties, meer begrip voor jezelf en de ander, succesvoller zijn, je missie leren kennen, betere gezondheid, minder stress, beter slapen, weten waar je goed in bent. Valkuilen in relaties herkennen en vermijden.

We zijn allemaal gevoelig voor kenmerken van anderen, dat noemen we chemie. In jouw Design staat precies waar jij gevoelig voor bent in relaties. Wanneer je dit van jezelf weet, krijg je grip op je relaties. Er gaat namelijk veel verslavingsgedrag vanuit. Veel mensen kopiëren gedrag van anderen en dat is het ergste wat je kunt doen voor jezelf.

 

Je zult verrast zijn door het resultaat. 

 

Een consult van anderhalf uur kost 110 euro en je kan ook een persoonlijk boek laten maken van 70 pagina's over jou, voor 139 euro, de combinatie kan voor 229 euro. 

 

Karin den Dulk 

Psychosociaal (Relatie)Therapeut en Human Design Specialist

Meer infowww.jouwpersoonlijkedesign.nl