Proefkamer het Reestdal  "W)ETEN UIT DE NATUUR"

Onze filosofie is; ‘wat je dichtbij kan halen en van hoge kwaliteit is, hoef je niet van ver te halen’. Dit wordt immers met passie gemaakt door mensen uit de streek met elk hun eigen verhaal en dat proef je!

06 202 243 22

Brasserie De Boerderij

is gelegen in het prachtige Reestdalgebied nabij Balkbrug. De brasserie is gevestigd in een karakteristieke oude boerderij van eind 1800 en vormt het knusse hart van Camping Si-Es-An. In de jaren 60 is de originele boerderij verbouwd tot kantine van de camping. Vervolgens heeft eind jaren 70 de tweede generatie het familiebedrijf overgenomen en is de boerderij uitgebreid door onder andere aanlopende drukte maar ook door de vele activiteiten.  

0523-225323

Puik Ommen

Volop genieten in een comfortabele en ontspannen sfeer. Gezellig samen zijn en eten moet altijd een Puike beleving zijn! Puik staat bekend om haar smakelijke, échte burgers, ambachtelijk gebakken pannenkoeken, verschillende lunch- en dinergerechten, borrelmomenten en overheerlijke desserts. De sfeer, prijs-kwaliteit verhouding en fijne bediening wordt vanaf het begin erkent bij onze gasten!

0529 – 74 00 11 (restaurant)  Puik Zwolle 038 200 6020
0529 – 72 60 62 (snackbar)

Princess Garden

Een Chinees Indisch restaurant dat bijna niet meer weg te denken is uit Balkbrug. Al jaren biedt Princess Garden een heerlijke Oosters keuken aan de inwoners van Balkbrug en omgeving. Na vele generaties hebben wij met trots de scepter over mogen nemen in 2016. Het recept is natuurlijk hetzelfde gebleven, een kwalitatief hoge afhaalservice en een restaurant waar u kunt genieten van een gezellige avond met heerlijk eten. restaurant en afhaalservice

0523 65 64 69

Restaurant Kierewiet

Meer dan sfeer…

Uit eten gaan, dat doe je met een reden. Om een avond te beleven die je je nog lang herinnert. Om gerechten te proeven die je thuis niet snel op tafel zult zetten. Om te genieten van een heerlijke sfeer in combinatie met een gastvrije bediening.

0523 - 612 614

Maak jouw eigen website met JouwWeb